Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Μ.Α.Ν. ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ; SIEMENS ΤΟ ΠΑΛΙΟ!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΡΥΒΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
Ο Γ.Α.Π. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ" ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΜΕ ΑΝΕΞΟΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Παραίτηση Βερελή (στη φωτό γεύση από κουκούλωμα τύπου ΠΑΣΟΚ)
Σαν βόμβα έπεσε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι η είδηση της παραίτησης του πρώην υπουργού Μεταφορών Χρίστος Βερελής από το βουλευτικό του αξίωμα, στην Κοινοβουλευτικη΄Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Η ανακοίνωση παραίτησηςΣε μακροσκελή γραπτή δήλωση του, συνέδεσε την παραίτηση του με την προσπάθεια εμπλοκής του στην υπόθεση των συμβάσεων του ΗΛΠΑΠ με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία MAN, την περίοδο 2002 – 2004, η οποία διερευνάται από την Δικαιοσύνη.
«Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο.Το ζήτημα ΜΑΝ. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από στρατευμένους και πρόθυμους κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο πρώην υπουργός.....

ΑΝΤΕ Γ.Α.Π. ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια: