Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Π.Ε. Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
με αφορμή τα επεισόδια στην 77η Γ.Σ. του κλάδου

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκδήλωσης της 77ης Γ.Σ. του κλάδου, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, από τις εργασίες της Συνέλευσης.
Οι 76.000 δάσκαλοι της χώρας αισθάνονται βαθιά προσβεβλημένοι από την ψευδή εικόνα που δημιούργησε στην κοινή γνώμη, για τον κλάδο, μια ισχνή μειοψηφία που με τη στάση και τη συμπεριφορά της ανήγαγε το χουλιγκανισμό σε ύψιστη συνδικαλιστική πράξη......

Αποφάσεις της 77ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Συνάδελφοι
Η 77η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. ενέκρινε τις καταστατικές αλλαγές που εισηγήθηκε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και πήρε απόφαση για την ίδρυση απεργιακού ταμείου.
Συγκεκριμένα:
Θέμα 1ο: Καταστατικές αλλαγές
i. Οι εκφράσεις «Δημοτική Εκπαίδευση» και «Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί», όπου υπάρχουν, αλλάζουν σε «Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» και «Εκπαιδευτικοί Π.Ε.» αντίστοιχα. ....