Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Δικαστική Διεκδίκηση του επιδόματος των 176€

Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων, σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση του επιδόματος των 176€, σας αποστέλλουμε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της Δ.Ο.Ε., κ. Γιάννη Δραγασάκη, σύμφωνα με την οποία κανένας λόγος αναστάτωσης δεν υπάρχει.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, αναλαμβάνει το υπ. Παιδείας, σύμφωνα με το νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο.Υφυπουργοί παραμένουν ο κ. Λυκουρέντζος και ο κ. Ταλιαδούρος.Ο κ. Στυλιανίδης μετακινείται στο υπ. Μεταφορών, ως υπουργός.
Ποιος είναι ο νέος υπ. Παιδείας
'Αρης Σπηλιωτόπουλος, Βουλευτής Β' Αθηνών, Νέα Δημοκρατία
Γεννήθηκε στην Πάτρα
Απεφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ''ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ''.

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε, μετέβη ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Εξερχόμενος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και τη θλίψη του για το συμβάν και τόνισε πως οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι.
«Οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι συμπολίτες μας. Είναι δημόσιοι λειτουργοί ταγμένοι στην υπηρεσία όλων μας. Οι σφαίρες εναντίον τους πλήττουν κυρίως τη Δημοκρατία και την κοινωνία στο σύνολό της» και συμπλήρωσε: «Η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή, το κράτος δικαίου είναι η ισχυρότερη εγγύηση για κάθε πολίτη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει αυτά που με αγώνες, θυσίες όλων των Ελλήνων έχουμε κατακτήσει».