Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΥΠΕΠΘ, ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΑΝΑ Δ/ΝΣΗ Π.Ε.
Το προηγούμενο διάστημα επιχειρήθηκε με ανακριβή στοιχεία η πλήρης αλλοίωση της πραγματικότητας σε σχέση με τη λειτουργία του υποχρεωτικού νηπιαγωγείου.
Κάποιοι μίλησαν για 60.000 έως 80.000 νήπια που βρέθηκαν εκτός νηπιαγωγείων, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επινοήσουν θέματα προκειμένου να καταστήσουν τον ευαίσθητο χώρο της παιδείας, χώρο άγονης, μικροκομματικής και δήθεν συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης.
Τώρα που ολοκληρώθηκε τυπικά η διαδικασία εγγραφών, αποκαθιστώντας την αλήθεια το ΥΠΕΠΘ παρουσιάζει τα ακριβή και αληθινά στοιχεία που δικαιώνουν τις εκτιμήσεις του και αποδεικνύουν την σοβαρή προετοιμασία που έγινε την προηγούμενη χρονιά..........
πηγή:alfavita

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ποσοστό θέσεων 90%), με τον αριθμό επιτυχόντων σε κάθε σχολή και τη σειρά προτίμησής τους για τη συγκεκριμένη σχολή.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Έκτακτη σύγκληση Διπλής Σύναξης την Παρασκευή αποφάσισε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους
Δευτέρα, 15.09.08
Ανατρέπεται πλήρως το σκηνικό των χρυσών μεταβιβάσεων της Μονής Βατοπαιδίου με κτήματα του ελληνικού Δημοσίου, ύστερα από κυβερνητικές αποφάσεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας.Συγκεκριμένα ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε ότι ανακαλούνται οι υπουργικές αποφάσεις Φωτιάδη και Δρυ με τις οποίες είχε γίνει δεκτό ότι η λίμνη Βιστωνίδα ανήκει στην κυριότητα της Μονής Βατοπαιδίου. Με βάση αυτές τις αποφάσεις, αλλά και άλλη μία απόφαση του υφυπουργού κ. Π. Δούκα είχε ανοίξει ο δρόμος για ανταλλαγή της Βιστωνίδας με το Ολυμπιακό Χωριό και άλλα ακίνητα του Δημοσίου.Ο κ. Αλογοσκούφης πρόσθεσε ότι θα ζητήσει την επανεξέταση του θέματος από μηδενική βάση αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση προτίθεται να φορολογήσει την εκκλησιαστική περιουσία, τόνισε ότι αυτό ήδη γίνεται με το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων προαναγγέλλοντας πρόστιμα για τις Μονές του Αγίου Όρους, που δεν κατέθεσαν δηλώσεις....