Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
Οι προβλέψεις της Deutsche Bank για ανεργία 20% δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν. Αντίστοιχη εκτίμηση είχε διατυπώσει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος κάνοντας λόγο για 1.000.000 ανέργους στη χώρα, εάν δεν αναληφθούν από το οικονομικό επιτελείο αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.
Ο ΙΔΙΟΣ μάλιστα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την οποία είχε εγκριθεί το Πρόγραμμα Σταθερότητας είχε εκφράσει τη διαφωνία του για την πρόβλεψη ανεργίας κοντά στο 9,5% τονίζοντας ότι είχαν υποεκτιμηθεί οι επιπτώσεις της κρίσης στην αγορά εργασίας. Η γερμανική τράπεζα θεωρεί ότι η ελληνική οικονομία θα μπει σε μία τριετία βαθιάς ύφεσης ενώ θεωρεί πολύ δύσκολη την υλοποίηση των δημοσιονομικών στόχων για μείωση των ελλειμμάτων του Δημοσίου.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ που έρχονται από το μέτωπο της πραγματικής οικονομίας επιβεβαιώνουν την τροχιά συρρίκνωσης που έχει πάρει η οικονομία. Η ανεργία αυξάνεται διαρκώς ενώ η ύφεση θα χτυπήσει κυρίως τη μεσαία τάξη, που μέχρι τώρα απορροφούσε τους κραδασμούς της κρίσης. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα βρεθούν μπροστά σε αδιέξοδα καθώς η αύξηση των έμμεσων φόρων και οι μειώσεις στις αποδοχές χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα περιορίσουν περαιτέρω τη ζήτηση στην αγορά.
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ότι η οικονομία απειλείται από ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και ελλειμμάτων, που δεν θα σπάσει για όσο διάστημα η κυβέρνηση επιμένει σε περιοριστική πολιτική χωρίς να τη συνοδεύει από αναπτυξιακά μέτρα. Η αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων και η επανεκκίνηση του ΕΣΠΑ θα μπορούσαν να ήταν τα πρώτα βήματα.
πηγή:Ε.Τ.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 11 ΜΑΡΤΗ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΙΣ 11:00 Π.Μ. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα

OXI ΣΤΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

=====================================

Και για να μην ξεχνάμε

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ:

• ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

• ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

• ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

• ΔΕ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

• ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

• ΔΕ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΦΠΑ

• ΔΕ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

• ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

• ΕΧΟΥΜΕ 31 ΔΙΣ. ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

• ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

• ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

• ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

• ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

πηγή:ΔΑΚΕ/ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Βουλή των Ελλήνων να καταψηφίσει την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας
Από Factorx ,antinews 
Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.
Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.
Ποιος φανταζόταν το 1974 ότι όσα έλεγε σε ομιλία του εκείνη την χρονιά στην Ουάσιγκτον ο Κίσινγκερ θα εφαρμόζονταν ύστερα από 36 (μόνο) χρόνια από ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ο ιδρυτής του οποίου επαγγελόταν τότε εκείνο το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»:
«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή…»
Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, αρχίζει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», αποδομούν πλέον το ίδιο το Έθνος. Κι αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες πάσης προελεύσεως, κυρίως μουσουλμάνους.
Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;
Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;
Θα πρέπει να διασφαλιστούν τα νόμιμα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως και των Ελλήνων, τα οποία καταστρατηγούνται το ίδιο από την αυθαιρεσία του κεφαλαίου. Το Ελλαδικό κράτος θα πρέπει να εξασφαλίσει το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.
Όμως, η Ελληνική ιθαγένεια δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα κανενός πλην των Ελλήνων. Η απονομή της είναι στην διακριτική ευχέρεια του Ελληνικού κράτους, μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος, και έτσι θα πρέπει να παραμείνει.
Καλούμε όλους τους Έλληνες βουλευτές να καταψηφίσουν το πιο επικίνδυνο νομοσχέδιο που κατατέθηκε ποτέ στο Κοινοβούλιο.
Η Ελλάδα δεν είναι off shore για παραγωγή ευρωπαίων πολιτών!

«Λαθρομετανάστην δε Ελλήνω και ‘Ελληναν λαθρομετανάστη εξισούσθαι»
Από Factorx,antinews
Πλάτων: «- και καταδύεσθαι γε, ήν δ’ εγώ, ώ φίλε, είς τε τάς ιδίας οικίας καὶ τελευτάν μέχρι των θηρίων την αναρχίαν εμφυομένην. – Πώς, ή δ’ ός, το τοιούτον λέγομεν; – Οίον, έφην, πατέρα μέν εθίζεσθαι παιδί όμοιον γίγνεσθαι καί φοβείσθαι τούς υείς, υόν δέ πατρί, και μήτε αισχύνεσθαι μήτε δεδιέναι τούς γονέας, ίνα δή ελεύθερος ή· μέτοικον δε αστώ και αστόν μετοίκω εξισούσθαι, και ξένον ωσαύτως…»
Και στα νεοελληνικά: «Και θα διεισδύσει η αναρχία στα ίδια μας τα σπίτια και θα μεταφερθεί ακόμη και στα ζώα . Πως; Κατά τον ίδιο τρόπο, που ο πατέρας ανέχεται να γίνεται όμοιος προς το παιδί και να φοβάται τα παιδιά του, το παιδί να παίρνει την θέση του πατέρα του και ούτε να σέβεται ούτε να ντρέπεται τους γονείς του, για να είναι δήθεν ελεύθερο. Ο μέτοικος (μετανάστης) να αποκτά ίδια δικαιώματα (εξισούσθαι) με τον πολίτη και ο ξένος παρομοίως… »
Ο Λυσίας και ο «της ημετέρας παιδείας» Ισοκράτης
Στην Αθήνα του 403 π.Χ. έγινε η πρόταση να παραχωρηθεί στον ισοτελή μέτοικο Λυσία το δικαίωμα του Αθηναίου πολίτη. Ο Συρακούσιος στην καταγωγή Λυσίας, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είχε χάσει τον αδερφό του και μια τεράστια περιουσία στην προσπάθειά του να αποκατασταθεί η Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι Αθηναίοι πολίτες, παρά την εκτίμησή τους στον Λυσία, καταψήφισαν την πρόταση. Ανάμεσα στους Αθηναίους υπήρχε και κάποιος Ισοκράτης. Ο «της ημετέρας παιδείας» Ισοκράτης. Ο τριαντατριάχρονος τότε Ισοκράτης δεν έβγαλε κιχ. Ούτε έγραψε έστω και μισή αράδα για το ζήτημα έκτοτε.
Γιατί ψήφισαν κατ αυτόν τον τρόπο οι Αθηναίοι;
Ίσως διότι ο Αθηναίος πολίτης θεωρούσε την έννοια του συμπολίτη-συμπατριώτη κάτι βαθύτερο από τσιτάτα του τύπου: «μόνη πατρίδα, τα παιδικά μας όνειρα» κρατικά επιχορηγούμενων ΜΚΟ και αποφοίτων του DEREE. Ίσως πάλι δεν θεωρούσε την ιδιότητα του πολίτη ως αναλώσιμο προϊόν προς άγρα ψήφων σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Ίσως απλά ο Αθηναίος πολίτης δεν ήταν αρκούντως γελοίος ώστε να παριστάνει τον πολίτη του κόσμου αλλά στην πρώτη δυσκολία να ομνύει στον πατριωτισμό των ομοεθνών του με στόχο την τσέπη και τα δικαιώματά τους προκειμένου να γεμίσει ένα ταμείο που δεν διαχειρίστηκαν οι ομοεθνείς του αλλά αυτός ο ίδιος (κατά ένα μεγάλο μέρος τουλάχιστον).
Γιατί ο «της ημετέρας παιδείας» Ισοκράτης σιώπησε;
Ίσως γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «καλείσθαι» που χρησιμοποιεί και στο «εισί(ν)» που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Και από ότι ξέρω, ο Ισοκράτης γνώριζε καλά ελληνικά.
Εκείνοι τα κατανοούσαν όλα αυτά. Εμείς πότε θα κατανοήσουμε το εξής απλό;
Τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα ισχύουν ανεξαρτήτως της ιδιότητας του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι». Η εφαρμογή και προστασία αυτών είναι γενική και ουδόλως αφορά την πολιτική ιδιότητα της «ιθαγένειας».
ΥΓ1. Ο Λυσίας ουδεμία κακία κράτησε στην Αθήνα. Δραστηριοποιούμενος μέσα στο περιβάλλον της πόλης μπόρεσε να ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του, χαίροντας της εκτίμησης των Αθηναίων ως το τέλος του βίου του.
ΥΓ2. Προς aristera δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ: «Η πάλη του προλεταριάτου ενάντια στην αστική τάξη, αν όχι στο περιεχόμενο, στη μορφή είναι κατ’ αρχήν εθνική. Φυσικά, το προλεταριάτο κάθε χώρας πρέπει να ξεμπερδέψει πριν απ’ όλα με τη δική του αστική τάξη».(Μαρξ, Κομμουνιστικό Μανιφέστο). Φαίνεται τελικά ότι για αυτά τα «χρυσά παιδιά» του πράσινου συστήματος εξουσίας ισχύει το:
ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΑΡΞ, ΜΟΝΟ ΣΟΡΟΣ.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ
Η μοίρα μας μάς κοιτάει και, μερικοί από εμάς, θα πρέπει σύντομα να κάνουμε μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.
Ας με διορθώσουν οι παλιότεροι, οι Γεώργιος Παπανδρέου ήταν αυτός που έριξε τους Κομμουνιστές και μαζί τους, τους Δημοκράτες της Αντίστασης. Ο Γεώργιος Παπανδρέου και κυρίως ο κανακάρης του ο Αντρέας ήταν κάπως η αφορμή ή η προβοκάτσια της Χούντας. Πείτε μου, οι σοφότεροι, ότι ο Αντρέας δεν ήξερε τι συνέπειες θα είχαν οι εξυπνάδες του τότε. Βέβαια δεν έφταιγε μόνον αυτός, απλά έσπρωξε την κατάσταση εκεί που έπρεπε.
Η πρώτη λαίλαπα του Πασόκ ήταν το πρώτο Πασόκ. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται να έχουμε αξιοκρατία, ή παιδεία. Μας είπε ότι δεν είμαστε αγράμματοι, όταν είμαστε, ότι τα λεφτά των άλλων είναι για φάγωμα και ότι με δανεικά και κλεμμένα θα φτιάχνονταν Νέα Τζάκια. Μην το ψάχνετε, δείτε την λίστα των επιχειρήσεων πριν το 1967 και μετά το 1981 και θα δείτε ακριβώς τι λέω. Κλεμμένα και δανεικά η Νέα Ελλάδα που φανταστήκαμε. Και τα δωράκια επιτρεπτά, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια. Καλή και η πληθωρική λαϊκή ξανθιά, να δει και αυτή στον ήλιο μοίρα. Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς.
Η δεύτερη λαίλαπα ήρθε μετά το διάλειμμα της ψευδαίσθησης της ελευθερίας. Αν η πρώτη λαίλαπα του Πασόκ εξευτέλισε τον νοητό ήλιο της δικαιοσύνης, το διάλειμμα Μητσοτάκη εξευτέλισε την Ελευθερία της Αγοράς. Η δεύτερη λαίλαπα ευλόγησε τις τριγωνικές συναλλαγές, τα αεροπλανάκια και κατασπατάλησε (αλλά δίκαια και δημοκρατικά) την μία και μοναδική ευκαιρία που είχε η Ελληνική οικονομία. Η δεύτερη λαίλαπα αποκέντρωσε την Κεντρική Μαφία και έφτιαξε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αποδυνάμωσε τον παραγωγικό ιστό ακολουθώντας Γερμανικές επιταγές άδειασαν την αγροτική επαρχία, αλλά έδωσε Μερσεντές στους αγρότες. Στην δεύτερη λαίλαπα χρωστάμε την ψευδαίσθηση της ευημερίας με δανεικά, και τις προσδοκίες δημοτικών υπαλλήλων που δεν έχουν ούτε προσόντα σκουπιδιάρη.
Η τρίτη λαίλαπα μας άξιζε… Βγάλαμε έναν ΚΚ που ήταν εκβιάσιμος και επομένως βραχυκυκλωμένος, με περίγυρο από την γενιά της πρώτης λαίλαπας. Ας προσέχαμε. Στην τρίτη λαίλαπα θα εξευτελίσουμε ό,τι Ελληνικό έχει μείνει, θα φάμε προσβολές να χορτάσουμε, και έχοντας χάσει την παραγωγική ικανότητα που είχαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας, μόνο πουλώντας τα παιδιά μας, τα νησιά μας και τα βουνά μας δεν θα πεθάνουμε της πείνας.
Μεταξύ «επαναστάτη» με ζιβάγκο και του φουκαρά με τις ωραίες γραβάτες, δεν ξέρω ποιός θα ταυτιστεί με την μεγαλύτερη ζημιά. Ο εξευτελισμός και το ξεπούλημα της χώρας.
 Να δούμε αν θα ξαναφύγει κανείς νύχτα;
πηγή:antinews
ΣΧΟΛΙΟ:Αυτοί πέρασαν σαν σπουδαίοι από τους ταϊσμένους με τα δανεικά,εμείς τι φταίμε και τώρα στερούμστε τις ζωτικές μας ανάγκες;

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ...ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόφαση της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης για τους μετανάστες και την Ιθαγένεια.

κλικ εδώ,τα όργανα άρχισαν....

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΒΡΕ... ΟΥΣΤ!!!
πηγή:antinews

ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΕ;
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ!
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!