Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΠΥΣΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Επανακαθορισμός της ύλης μαθημάτων εξετάσεων επιλογής εκπαιδευτικών Α΄θμιας εκπαίδευσης για μετεκπαίδευση στα Διδασκαλεία της χώρας

Η προκήρυξη, η αίτηση και οι πίνακες για τις εξετάσεις επιλογής των υποψηφίων στα Διδασκαλεία Δημοτικής Εκπαίδευσης

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
δείτε τον πίνακα εδώ

Μέτρα κατά της βίας στα σχολεία από το υπ. Παιδείας
Ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους θα τοποθετήσει στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση το υπ. Παιδείας , οι οποίο θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων, ανακοίνωσε, σε συνέντευξη τύπου σήμερα ,ο υπ. Ευρ. Στυλιανίδης.
Επίσης ο κ. υπουργός ανακοίνωσε ότι :
-το υπ. Παιδείας σχεδιάσει μέσα στα νέα αναλυτικά προγράμματα τα οποία αρχίζουν να συζητούνται τώρα την ειδική μέριμνα ώστε το παιδί να διαπαιδαγωγείται και έναντι των φαινομένων της βίας
-την μετεξέλιξη των «αυλοχώρων» όπου υπάρχουν σε αθλοχώρους προσβάσιμους για τα παιδιά της γειτονιάς την ώρα που το σχολείο δε θα λειτουργεί.

«Παρακολουθούμε με ανησυχία το φαινόμενο της έξαρσης της σχολικής βίας από σχολικούς ή εξωσχολικούς παράγοντες, αλλά πάντοτε σε χώρους εκπαιδευτικούς, και μελετούμε την ανάληψη κάποιων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων σε συνεργασία με τη συντεταγμένη Πολιτεία», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης .

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Σημαντικές απώλειες είχε η ΠΑΣΚ-λιγότερες η ΔΑΚΕ στις εκλογές των καθηγητών

Απώλειες της τάξεως του 2,6% έχει η ΠΑΣΚ (ΠΑΣΟΚ) στις εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη των αιρετών στα ΚΥΣΔΕ , σε σχέση με το 2006, που έγιναν οι τελευταίες αρχαιρεσίες ενώ η ΔΑΚΕ έχασε από τη δύναμή της 1,2%.Κερδισμένες παρατάξεις εμφανίζονται «οι Συνεργαζόμενοι» και τα «ΕΣΑΚ». Ειδικότερα σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε 53 Διευθύνσεις Δ.Ε σε σύνολο 58: ψήφισαν: 61500 κι έλαβαν (Σε παρένθεση αποτελέσματα 2006):
ΔΑΚΕ 31,2%(32,4)
ΠΑΣΚ 25,5%(28,1)
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 16,5%(15,9)
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 8,4%(8,1)
ΕΣΑΚ 10,5%(10,70)
ΔΙΑΦΟΡΟΙ 7,5%