Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;

Το πολιτικό πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, βάσει εγγράφων, φαίνεται πως είναι και πάλι ο κ. Δρυς, ο οποίος, ως υφυπουργός Οικονομικών το 1997, δείχνει να έχει μια τάση ασχολίας με τις μοναστηριακές περιουσίες, αφού η υπογραφή του εμφανίζεται και στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. Με επιστολή του ο κ. Δρυς στις 28 Σεπτεμβρίου 1997 δηλώνει προς το Ιδρυμα «Παναγία Ακρωτηριανή» (η θυγατρική «εταιρία» της Μονής Τοπλού που ίδρυσε για να της παραχωρήσει την υποτιθέμενη έκτασή της για να μπορεί στη συνέχεια να συνάψει συμφωνία με τους Αγγλους επιχειρηματίες) ότι τάσσεται υπέρ της τουριστικής επένδυσης στην περιοχή και επιπλέον ότι και στο ενδεχόμενο που το Δημόσιο κερδίσει την έκτασή του που διεκδικεί από τη Μονή, θα της την επιστρέψει εκποιώντας την.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008


ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ

http://dakepenikaias.blogspot.com/

Η ΔΑΚΕ ΠΕ Νίκαιας είναι ανεξάρτητη δημοκρατική παράταξη που σέβεται τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τα δε μέλη της σέβονται τον εαυτό τους και τους συναδέλφους ανεξάρτητα από τις επιλογές τους.
Γι αυτό.....
Συγγνώμη που δεν υποτασσόμαστε στη λογική της Δημοκρατικής Συσπείρωσης και στην επιβαλλόμενη σιγή από τους εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Συγγνώμη αν αδυνατούμε να κατανοήσουμε συμπεριφορές και ύφος σαν αυτό της Δ. Συσπείρωσης, όπως έχει στο παρελθόν πράξει με φράσεις του τύπου πεμπτοφαλαγγίτες, φασιστοειδή κ.α.
Συγγνώμη αν χρησιμοποιούμε λαϊκές φράσεις κι όχι κουλτουριάρικες ρήσεις και την ξύλινη κομματική γλώσσα υπό την καθοδήγηση της «Κουμουνδούρου».
Συγγνώμη που δεν βγάζουμε έντυπα εσωτερικής καθοδήγησης των μελών μας πριν από εκλογές, ούτε κάνουμε μυστικές συγκεντρώσεις «σοβιετικού τύπου» όπως έπραξε ο πρώην αιρετός της Δ. Συσπείρωσης, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί και φράσεις «δεν χρωστάω σε κανένα κερατά»…!
Συγγνώμη που οι περισσότεροι του ψηφοδελτίου της Δ. Συσπείρωσης γίνανε Διευθυντές και υπηρετούν το σύστημα που υποτίθεται ότι «πολεμούν»(εκπρόσωποι εργαζομένων να σου πετύχουν!), ενώ ούτε γίναμε διευθυντές ως κριτές και κρινόμενοι, καταπατώντας νόμους, ηθική και αρχές
Συγγνώμη που δεν ξέρουμε από «μαγειρέματα» και να ταυτιζόμαστε με την εκάστοτε διοίκηση!
Συγγνώμη που δε δείχνουμε την ίδια «αγωνιστικότητα» με τον εκπρόσωπο της Δ. Συσπείρωσης αλλά σίγουρα δεν τρέχουμε να κάνουμε, μετά από μεγάλο απεργιακό αγώνα, αναπλήρωση ωρών τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, πρώτοι απ’ όλους στη σειρά με το τενεκεδάκι.
Συγγνώμη που δε φάσκουμε κι αντιφάσκουμε, όπως ο εκπρόσωπος της Δ. Συσπείρωσης στο Δ.Σ., ο οποίος στη Γ. Συνέλευση του Συλλόγου μας ζήτησε ενότητα κι αγώνα σε διαπαραταξιακό, ενιαίο ψηφοδέλτιο και στο Δ.Σ. διαχωρίζει τη θέση του, αν σ’ αυτό μετέχει η ΔΑΚΕ!
Συγγνώμη που δεν μεταλλασσόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες.
Συγγνώμη για το έλλειμμα διγλωσσίας και του συνδικαλιστικού καιροσκοπισμού.
Συγγνώμη που αντιστεκόμαστε στην επιχειρούμενη κυριαρχία των ακραίων μικροσυνόλων.
Συγγνώμη εάν στην πλατεία Κουμουνδούρου, ο Στάλιν λατρεύεται κατά περίπτωση, στις συνειδήσεις των συναδέλφων όμως, όχι !
Συγγνώμη που η ΔΑΚΕ είναι μία και μοναδική και δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί ο εκπρόσωπος της Δ. Συσπείρωσης όταν λέει ότι εμείς περιμέναμε στο Δ.Σ. να εκπροσωπηθεί η «Ορθόδοξη ΔΑΚΕ»!
Τέλος, συγγνώμη, που δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε !!!
.....με συμπόνια
Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. ΝΙΚΑΙΑΣ

Σημείωση: Στην τελευταία ανακοίνωση της Δ. Συσπείρωσης γίνεται αναφορά σε εκβιασμούς συναδέλφων. Παρακαλούμε να δοθούν στοιχεία στο σύλλογο, αλλιώς πρόκειται για φθηνή συκοφαντία και αισχίστου είδους λασπολογία.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008


3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
η παιδεία, ο πολιτισμός και η δια βίου μάθηση
" μεταμορφώνουν " την αναπηρία σε δημιουργία

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.