Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009


Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
«Η Siemens είναι σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ και μόνο ΠΑΣΟΚ»
Με ευθεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Siemens και ανάδειξη της σημασίας που έχει για την πορεία του τόπου το δίλημμα «υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα», ο Κώστας Καραμανλής έριξε την αυλαία της πολυτάραχης προεκλογικής εκστρατείας μιλώντας στο Πεδίον του Αρεως.«Η πρωτοφανής υπόθεση Siemens είναι σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ και μόνο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρωθυπουργός, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι φωνάζει για να τρομάξει το νοικοκύρη, δηλαδή τη Δικαιοσύνη. Υψώνοντας τους τόνους κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «έχει λερωμένη τη φωλιά του» και παριστάνει τον καταγγέλλοντα, τη στιγμή που, ως κυβέρνηση, υπέγραψε τις επίμαχες προγραμματικές συμφωνίες.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ... ΚΑΛΤΣΕΣ...!!!"

Α, ΡΕ Γ.Α.Π. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009


ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑΤΑ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΝ ΤΗ ΒΡΟΜΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟ.....
Απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα, απαντούμε με θετική πρόταση: Εθνική συνεννόηση. Εθνική συστράτευση. Εθνική απάντηση στη διεθνή πρόκληση. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, έτσι ώστε να περιορίσουμε τις συνέπειες της διεθνούς κρίσης. Να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε σήμερα τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, σε ένα νέο κύμα μεταρρυθμίσεων, που θα βάλει τη χώρα στους νικητές της παγκόσμιας κρίσης. Είναι το χρέος μας στην Πατρίδα μας. Είναι το χρέος μας σε δύσκολες ώρες. Και στο χρέος αυτό είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Είμαι αποφασισμένος να παλεύω, όποιο κόστος κι αν χρειαστεί. Μαζί θα παλέψουμε. Μαζί θα προχωρήσουμε. Δώσαμε μαζί δύσκολες μάχες τα τελευταία χρόνια. Κερδίσαμε μαζί σημαντικές νίκες. Μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Μπορούμε να είμαστε και πάλι νικητές. Για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.