Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
παραθέτουμε μερικές απόψεις για το μείζον αυτό θέμα
«Η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη Δικαιοσύνη είναι απαράδεκτη, ανοίκεια και πρωτοφανής. Η αξιωματική αντιπολίτευση χρησιμοποιεί τη Δικαιοσύνη για κομματικούς σκοπούς», «Προβοκάτσια, εκτροπή, πραξικόπημα. Αυτό είναι το διαχρονικό τρίπτυχο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη Δικαιοσύνη. Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν αλλάζει με τίποτε. Ήταν και θα παραμείνει το ίδιο. Οι ωμές παρεμβάσεις των στελεχών του στη Δικαιοσύνη αποδεικνύουν ξανά τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τους θεσμούς. Τους περιφρονούν τους θεσμούς. Τους ποδοπατούν, όποτε τους βολεύει», Οι τακτικές του ΠΑΣΟΚ είναι επικίνδυνες πλέον για τη λειτουργία της Δημοκρατίας.
Και κάτι ακόμα
H Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει το καθήκον της, με βάση το Σύνταγμα και τους Νόμους, απερίσπαστη και ανεπηρέαστη από οποιεσδήποτε παρεμβάσεις.
Η παράταξή μας οφείλει να υπενθυμίσει στους "αρχάγγελους" της κάθαρσης, πως ο χρόνος των εκλογών θα έχει μενού SIEMENS και όχι συμψηφισμούς......
αφιερώνουμε γιαυτό την παρακάτω φωτογραφία προς γνώσιν και ..υπενθύμισιν
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ;
Γ.Α.Π. ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΕΞΟΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: