Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ Η ΟΛΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ:
Χρονοδιάγραμμα ζητά απ το υπ. Παιδείας η ΟΛΜΕ για τις διμερείς διαπραγματεύσεις
Να ξεκινήσουν άμεσα οι διμερείς διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ζητά απ΄το υπ.Παιδείας ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Κ. Μανιάτης ώστε , όπως σημειώνει, να ολοκληρωθούν σύντομα, και η όλη διαδικασία να οδηγήσει σε θετικές απαντήσεις και λύσεις για το συμφέρον της δημόσιας εκπαίδευσης.
«Θα λάβουμε μέρος σε ουσιαστικό διάλογο μέσω διμερούς διαπραγμάτευσης ανάμεσα στο Υπουργείο Παιδείας και την ΟΛΜΕ για όλα τα μεγάλα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών, για τα οποία ο κλάδος μας έχει από καιρό καταθέσει αναλυτικές, τεκμηριωμένες και αξιόπιστες προτάσεις»τονίζει ο κ. Μανιάτης
Οσον αφορά το διάλογο ια την αναμόιρφωση του Λυκείου ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ δικαιολογεί την αρνητική στάση της Ομοσπονδίας ως προς τη συμμετοχή , ως εξής:

«Η κυβέρνηση αποφάσισε μονομερώς να διεξαχθεί η συζήτηση για το σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το λύκειο, στο ΕΣΥΠ, ένα όργανο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την επιβολή προειλημμένων κυβερνητικών αποφάσεων. Σε αυτό το συγκεκριμένο «ΕΣΥΠ» είναι ναρκοθετημένος ο οποιοσδήποτε διάλογος και δεν συμμετέχουμε».
ΚΡΙΜΑ!
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ,ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: