Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε.
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Αθήνα, 4-2-08

Αναφορικά με το σοβαρό θέμα του συστήματος επιλογής φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η Σύνοδος των Πρυτάνεων και Προέδρων Διοικουσών Επιτροπών Ελληνικών Πανεπιστημίων έχει ήδη ασχοληθεί από το 2004, στη συνάντηση της Βέροιας (47η Σύνοδος, 24-9-2004).
Πρόσφατα κατά τη διάρκεια της 59ης Συνόδου Πρυτάνεων στους Δελφούς (31-10-2008) ορίσθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους:

Καθ. Γεώργιο Ζέρβα, Πρύτανη Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθ. Χρήστο Κίττα, Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθ. Αναστάσιο Μάνθο, Πρύτανη Α.Π.Θ., Καθ. Ιωσήφ Παπαματθαιάκη, Αντιπρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθ. Παναγιώτη Σιαφαρίκα, Πρόεδρο Δ.Ε. Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθ. Στυλιανό Σταματόπουλο, Αντιπρύτανη Δ.Π.Θ., Καθ. Ανδρέα Τρούμπη, Πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου για την κατάθεση εισήγησης για το θέμα αυτό.

Η Επιτροπή συνήλθε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συζήτησε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους του θέματος και θα εισηγηθεί σχετικά στην επόμενη Σύνοδο Πρυτάνεων που έχει προγραμματιστεί για τις 6-7 Μαρτίου 2009.


Ο Προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων
Καθ. Παναγιώτης Σιαφαρίκας
Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: