Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009


Το πρόγραμμα των εξετάσεων των υποψηφίων για μετεκπαίδευση στα Διδασκαλεία- Τα Εξεταστικά Κέντρα-
Απόφαση που οριζει τα Εξεταστικά Κέντρα και το πρόγραμμα των εξετάσεων που θα διενεργηθούν ταυτόχρονα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στην Πάτρα, στο Ρέθυμνο, στη Ρόδο και στην Αλεξανδρούπολη στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2009 για την επιλογή δασκάλων και νηπιαγωγών για μετεκπαίδευση στα Διδασκαλεία Αθήνας, Θεσ/νίκης, Ιωαννίνων, Πατρών, Ρεθύμνου, Ρόδου και Αλεξανδρούπολης, υπεγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος. Οι εκπαιδευτικοί που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία εξετάσεων επιλογής για φοίτηση στα Διδασκαλεία, θα πρέπει να μεταβούν στο Γραφείο αρμοδιότητας του σχολείου τους μέχρι 13-02-2009 και να δηλώσουν την οριστική συμμετοχή τους ή μη στη διαδικασία των εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: