Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009


Γραμμή επικοινωνίας με την ΟΛΜΕ ανοίγει ο κ. Λυκουρέντζος
Σε διαπραγμάτευση θεσμικά και οικονομικά
Μια νέα σελίδα στις σχέσεις ΟΛΜΕ και πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ άνοίγει ο υφυπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος , ο οποίος ένα εικοσιτετράωρο μετά την ιστορική συνάντηση με το προεδρείο απέστειλε επιστολή στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών , με την οποία ανακοινώνει :
Α. Την καθιέρωση διαδικασία διμερούς διαβούλευσης (χθεσινό αίτημα της ΟΛΜΕ) στην οποία θα εκπροσωπεί ο ίδιος το υπουργείο, ως αρμόδιος υφυπουργός το ΥΠ.Ε.Π.Θ. Στις διεμερείς συναντήσεις θα συζητηθούν όλα τα θέματα τα οποία ετέθησαν εκ μέρους της ΟΛΜΕ και αφορούν είτε επαγγελματικά αιτήματα των καθηγητών είτε ευρύτερα εκπαιδευτικά αιτήματα.
Β.Ο κ. Λυκουρέντζος καλεί επίσης την ΟΛΜΕ να ορίσει δύο εκπροσώπους στο Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας το οποίο, υπό του κ. Μπαμπινιώτη, θα διεξάγει τον διάλογο για την αναμόρφωση του Λυκείου.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: