Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008


Η λειτουργία της Δ.Ο.Ε. στο ναδίρ
Έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει τις αυθαιρεσίες και τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις στον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
Το προεδρείο, με δεδομένη την αμέριστη στήριξη που παρέχουν οι Παρεμβάσεις (αφού τα μέλη της Π.Α.Σ.Κ. στο Δ.Σ. έχουν μεταλλαχθεί στο όνομα της «προοδευτικής πλειοψηφίας» που βολεύει μικροκομματικά, σε εταίρους των Παρεμβάσεων), προχωρά ακάθεκτο στην κατεδάφιση των διαδικασιών και του κύρους της Ομοσπονδίας.
Μετά το «φθινοπωρινό σχεδιασμό», όπως πολύ κομψά αποκάλεσαν το αυθαίρετο και αντικαταστατικό διεκδικητικό πλαίσιο που απεργάστηκαν ερήμην των αποφάσεων των Γ.Σ. του Κλάδου, τις αγωνιστικές κορώνες υπό την προϋπόθεση ότι η ΟΛΜΕ θα αποφάσιζε κινητοποιήσεις και την «υπερήφανη» αναδίπλωση στη συνέχεια, μετά από μια ακόμη σειρά αποφάσεων του διαδρόμου, ήρθε στη χθεσινή συνεδρίαση να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι καταλαβαίνουν αλλά δεν ομολογούν. Η λειτουργία του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. είναι μια φάρσα με τραγικές προεκτάσεις που γκρεμίζει την ιστορία και τους αγώνες του εκπαιδευτικού κόσμου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: