Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στο έντυπο της συνδικαλιστικής παράταξης “Δημ. Συσπ. & Παρέμβασης” (ΣΥΡΙΖΑ) το σχόλιο του «αξιολογητή», πρώην αιρετού του Συλλόγου μας, (Σύλλογος Π.Ε Πειραιά “Η Πρόοδος”) σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών.
Κοίτα ποιος μιλάει…
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «…είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα του Δ/ντη Εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με τους τόνους λάσπης εκ μέρους της ΔΑΚΕ και των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ…”.
Συνάδελφε διευθυντή, εσύ που κάνεις τις μόλις 4 ώρες στο σχολείο σου (κι αν τις κάνεις), βλέπω ότι έχεις πολύ ασθενή μνήμη. Θα σου υπενθυμίσω τους ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ που έριξες σε μένα προσωπικά προκειμένου να μη γίνω διευθυντής στο 1ο ειδικό σχολείο Δραπετσώνας το Δεκέμβριο του 2006. Τη θέση του διευθυντή κατέλαβε μέλος της “Δημ. Συσπ. & Παρέμβασης” (ΣΥΡΙΖΑ). .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: