Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

"Κρύψτε το Γιώργο!":


Σε νέα τηλεμαχία με τον πρωθυπουργό καλεί η ΝΔ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου. Στο Πασόκ φοβούνται γιατί βλέπουν ότι όσο εκτίθεται ο πρόεδρος Γιώργος τόσο περισσότερο χάνει! Η αδυναμία του Γιώργου να εκφράσει συγκεκριμένη πολιτική πλατφόρμα για τα προβλήματα του τόπου και την παγκόσμια κρίση προβληματίζει την ηγεσία του κινήματος και προτιμούν να κρύψουν το Γιώργο παρά να τον αφήσουν να εκτεθεί περισσότερο. Όσο περισσότερο εμφανίζεται τόσο περισσότερο αποδεικνύεται λίγος και απροετοίμαστος για το αξίωμα του Πρωθυπουργού. Οι ασάφειες, οι ακοστολόγητες παροχές και τα ψέματα δεν μπορούν να κρύψουν την πλήρη απουσία ικανοτήτων, απαραίτητων για την δύσκολη περίοδο παγκόσμιας κρίσης που διανύουμε.

Είναι προτιμότερη αυτή τη στιγμή η υπεκφυγή και η ωραιοποίηση της υπεκφυγής παρά ένα νέο τηλεοπτικό ναυάγιο που μπορεί ακόμα και να ανατρέψει δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης. Που να τρέχουν πάλι να ξαναστήνουν show νίκης στα μέσα ενημέρωσης, όταν τα ίδια μέσα «τους δίνουν τη νίκη» εκ των προτέρων! Με τις πατάτες που πετά ο Γιώργος πανικοβλήθηκαν, ενώ τα μέσα ενημέρωσης παρά το επικοινωνιακό μπαράζ «θριάμβου» που επιδόθηκαν δεν μπόρεσαν να καλύψουν τα κενά που άφησε η αποτυχημένη παρουσία του!
Το σχέδιο που ακολουθούν τώρα είναι «ΚΡΥΨΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ». Μην τον αφήνετε να μιλά ! Εκτίθενται όλα τα μέσα ενημέρωσης που τον στηρίζουν με σταλινική προσήλωση, εκτίθενται και όλα τα γονατισμένα γιουσουφάκια που υπηρετούν αυτή την προσχεδιασμένη προσήλωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: