Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Καμία ανοχή στο έγκλημα
Αλλη μια σφοδρή πολιτική σύγκρουση Καραμανλή – Παπανδρέου εξελίχθηκε στη Βουλή, με φόντο αυτή τη φορά την εγκληματικότητα, στο πλαίσιο σχετικής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.Ο πρωθυπουργός που κατηγόρησε τόσο το ΠΑΣΟΚ για καλλιέργεια κλίματος πόλωσης και την Αριστερά για φευτοπροοδευτισμό, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση του δεν θα επιδείξει «καμία ανοχή σε εξτρεμιστικές δράσεις και καμία ανοχή στο έγκλημα»Παράλληλα εξήγγειλε μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου, με πρώτο τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου, που θα λειτουργεί συμβουλευτικά στη χάραξη γενικής πολιτικής για την εσωτερική ασφάλεια, με τη συμμετοχή βουλευτών-εκπροσώπων κομμάτων, πρώην υπουργών Δημόσιας Τάξης, πρώην αρχηγών της ΕΛΑΣ και ακαδημαϊκών.Ο κ. Καραμανλής κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να αναλάβει πρόσθετα μέτρα για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών, όποιο κι αν είναι το κόστος» και προχώρησε στην εξαγγελία «αναγκαίων θεσμικών παρεμβάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: