Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009


Στο "σκαμνί" Πρυτάνεις και πρόεδροι των ΤΕΙ που κάνουν "πλάτη" στους "καταληψίες"
Mε ποινικές ευθύνες απειλούνται οι Πρυτάνεις και οι πρόεδροι των ΤΕΙ , εάν δεν πάρουν άμεσα τα προβλεπόμενα μέτρα, για να αποβληθούν οι "καταληψίες" σπό τα Ιδρύματά τους, σύμφωνα με την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά, για τις καταλήψεις σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, δημόσια κτίρια και αλλού. - Να εξεταστεί γιατί οι Πρυτάνεις και οι πρόεδροι των ΤΕΙ εξακολουθούν να επιτρέπουν καταλήψεις κτιρίων των Ιδρυμάτων τους (σ.σ. υπάρχουν κτίρια των ΑΕΙ που επί χρόνια τελούν υπό κατάληψη).
-Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών να διαπιστώσουν ποια κτίρια τελούν υπό κατάληψη και να διακριβώσουν ποιοι είναι οι καταληψίες και από πότε τα εν λόγω κτίρια βρίσκονται σε κατάληψη.
-Να διαπιστωθεί για ποιο λόγο οι Πρυτάνεις και οι πρόεδροι των ΤΕΙ δεν έχουν πσρει μέχρι σήμερα, τα προβλεπόμενα μέτρα ώστε να αποβληθούν οι "καταληψίες" και στη συνέχεια να αξιοποιήσουν τα ακίνητα κτίρια.
-Να διακριβωθεί αν στα υπό κατάληψη ακίνητα των Ιδρυμάτων γίνονται έκνομες δραστηριότητες από τους καταληψίες ( διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή όπλων, κλπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: