Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΜΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Δ.Σ των ΕΛΜΕ της περιόδου 2008-2009 με την επικράτηση για άλλη μια φορά της ΔΑΚΕ ΔΕ. Συγκεκριμένα η ΔΑΚΕ Δ.Ε κατέλαβε την πρώτη θέση με διαφορά έξι ποσοστιαίων μονάδων από τη δεύτερη ΠΑΣΚ. Οι καθηγητές με τη ψήφο τους ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τις παρατάξεις που δημαγωγούν, εκμεταλλευόμενες τα υπαρκτά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ τη ΔΑΚΕ Δ.Ε για την υπεύθυνη στάση που ακολούθησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προτείνοντας λύσεις αλλά και καταγγέλλοντας όλες τις λανθασμένες αποφάσεις της Διοίκησης. Οι συνάδελφοι πλέον ΑΠΑΙΤΟΥΝ υπεύθυνο συνδικαλιστικό λόγο, απαλλαγμένο από μικροκομματικές σκοπιμότητες. ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ένα συνδικάτο που θα δίνει λύσεις στα προβλήματά τους και δεν θα αντιπαρατίθεται στείρα με την εκάστοτε κυβέρνηση.
Η στήριξη και η εμπιστοσύνη των συναδέλφων, μας δίνει πρόσθετη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη βελτίωση της θέσης του εκπαιδευτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: