Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Απάντηση της ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. στο ΤΕΕ του

οποίου πρόεδρος είναι ο "έταιρος" Αλαβάνος
Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος κ. Αλαβάνου , η ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Από τα γραφόμενα του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι ο κος Αλαβάνος βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση και πανικό.
Από τη μια αξιώνει να είναι πρόεδρος του Φορέα που λειτουργεί ως Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας και από την άλλη αγνοεί ότι δεν υπάρχει ΔΑΚΕ Τεχνολόγων αλλά ΔΑΚΕ Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Προφανώς ο Πρόεδρος δεν θέλει να αποδεχθεί ότι οι απόφοιτοι των Τμημάτων ΣΤΕΦ των ΤΕΙ είναι Μηχανικοί και ότι τα ΤΕΙ ανήκουν στην Ανώτατη Εκπαίδευση μαζί με τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία κατά την έννοια του άρθρου 16, παρ. 5 του Συντάγματος. .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: