Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Tι ανακοίνωσε το Παν. Αθηνών για τα επεισόδια στο Χημείο

Γεγονότα βίας όπως τα σημερινά στο Nέο Xημείο, αλλά και αυτά των τελευταίων ημερών, προκαλούν θλίψη, οργή και απογοήτευση και είναι ασφαλώς καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχονται. Tέτοιες επαναλαμβανόμενες βίαιες και εγκληματικές ενέργειες ολιγάριθμων ομάδων αγνώστου προέλευσης και αγνώστων προθέσεων, μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους, θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους καθώς δεν μπορεί να είναι τυχαίες και μάλλον σκοπεύουν να δημιουργήσουν περαιτέρω ένταση και βία, πλήττοντας τη Δημόσια Παιδεία.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συγκαλέσουν την Πανεπιστημιακή Σύγκλητο για να συζητηθούν τα τελευταία θλιβερά γεγονότα και καλούν όλες τις φοιτητικές παρατάξεις να συμπαραταχθούν για την προάσπιση της Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: