Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Mε σημερινές δηλώσεις του αναιρεί όσα είχε πει για τα ΙΕΚ -TEI
o "έταιρος" Αλαβάνος(ΤΕΕ)
και προσπαθεί να τοποθετηθεί εκ νέου.(ΣΥ.ΡΙΖ...Ά.στο καλύτερα, κάηκες!)
πηγή:esos.gr

Νέες δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΕ για τα ΤΕΙ
24/11/2008 15:25
Tην αναγνώριση των σπουδών της ιδιωτικής τεχνικής εκπαίδευσης, με παράλληλη αναβάθμιση των ιδρυμάτων πρότεινε μέσω του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Γιάννης Αλαβάνος. Όπως ανέφερε η πρόταση του ΤΕΕ είναι πάντες να λάβουν επαγγελματικά δικαιώματα και να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε πραγματική εργασία. Η πρόταση αφορά αποφοίτους ΙΕΚ, κολεγίων, εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών, ΤΕΙ, Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων. Ο κ. Αλαβάνος προτείνει τη χορήγηση επαγγελματικών δικαιωμάτων όλων των σχολών, ζητεί όμως αναβάθμιση των σχολών ώστε να έχουν ουσιαστική ανταπόκριση στην αγορά εργασίας. Για τα ΤΕΙ ανέφερε ότι είναι μονόδρομος η αναβάθμιση τους, είτε σε ΑΕΙ είτε μέσω απορρόφησής τους από τα Πολυτεχνεία. Για τα ΙΕΚ ανέφερε ότι παρατηρείται μεγάλη έλλειψη μεσαίων και ανώτερων στελεχών εφαρμογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: