Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Είπα, ξείπα!

 Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΓΚΟΓΚΟΣ) ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Εκπλήσσει ομολογουμένως η άνεση με την οποία αλλάζει άποψη αυτή η κυβέρνηση για κεντρικά ζητήματα τα οποία καλείται να διαχειριστεί. Μέχρι τώρα είχαμε τους υπουργούς άλλα να λένε κι άλλα να κάνουν ή πολλά να λένε και τίποτα να μην κάνουν. Τι να πρωτοθυμηθούμε μέσα σε τρεις μήνες; Τα τέλη κυκλοφορίας, τους ημιυπαίθριους, την πολυτελή εθελουσία στον ΟΛΠ μετά τη σύγκρουση με τους απεργούς στο λιμάνι, τους «κολλητούς» γενικούς γραμματείς που διορίστηκαν βάσει του βιογραφικού τους, τα μέτρα που άλλοι μάς τα υπόσχονταν τολμηρά στο πνεύμα της Ε.Ε. κι άλλοι φιλολαϊκά, στο πνεύμα των προεκλογικών εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ;

Στο δόγμα «είπα, ξείπα» προσχώρησε από προχθές επισήμως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αφού δήλωνε πριν από τις γιορτές ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας που θα καταθέσει στις Βρυξέλλες θα είναι τετραετές, στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, παραμονή Θεοφανίων κι ενώ το σύμφωνο έμενε επτασφράγιστο μυστικό «για να μη διαρρεύσει», μας ανακοίνωσε διά της Λούκας Κατσέλη ότι τα μέτρα για την οικονομία τα θέλει «εμπροσθοβαρή» και τη δημοσιονομική μας προσαρμογή τριετή και ουχί τετραετή. Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι αντί της ήπιας προσαρμογής που υιοθετούσε μέχρι προχθές, ενώ γνώριζε ότι δεν μπορούσε να την εφαρμόσει, αποφασίζει τώρα να προσαρμοστεί στοιχειωδώς στη σκληρή πραγματικότητα. Πώς, με ποιους όρους και ποια συγκεκριμένα μέτρα θα το μάθουμε όταν πληροφορηθούμε επισήμως το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και εν συνεχεία το φορολογικό νομοσχέδιο. Διότι, μέχρι σήμερα βγάζουμε συμπεράσματα από κατευθυνόμενες διαρροές, στις οποίες ειδικεύεται το οικονομικό επιτελείο και εν συνεχεία τις καταγγέλλει!
ΓΚΟΓΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: