Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Δεν θα ανανεωθούν τα stage
Πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να μην ανανεωθεί καμία σύμβαση προγράμματος stage.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, οι συμβάσεις των απασχολούμενων σε αυτά τα προγράμματα στο Δημόσιο θα ολοκληρωθούν και δεν θα ανανεωθεί καμία σύμβαση, ενώ θα ξεκινήσει μια δημόσια διαβούλευση σχετικά με την εργασιακή τύχη κάποιων εξ αυτών.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο, καθώς σε αυτά τα προγράμματα απασχολούνται χιλιάδες άνθρωποι και με την απόφαση της κυβέρνησης όλοι αυτοί περνούν στην ανεργία.
Απομένει βεβαίως η κεντρική απόφαση για τη λεγόμενη μοριοδότηση, αν και διαφαίνεται η πρόθεση της κυβέρνησης μέσω κεντρικής πολιτικής απόφασης να τα αλλάξει όλα και επομένως να μην ισχύσει ούτε η μοριοδότηση.
ΜΠΡΑΒΟ, ΓΚΟΓΚΟ!
ΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 400ΕΥΡΩ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΡΕΜΒΑΝΣΙΣΜΟΣ!!!
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ....

ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ σε όσους δεν γνωρίζουν ότι το 1999 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μονιμοποίησε stagers με μόλις 16 μήνες προϋπηρεσία,δεν τους έδωσε απλώς μόρια...τους μονιμοποίησε.Το καλύτερο από όλα?
Με την υπογραφή του ίδιου του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.Ορίστε και οι αποδείξεις :
Νόμος 2738/1999http://img25.imageshack.us/img25/9840/sel1.pnghttp://img21.imageshack.us/img21/8725/sel22.jpghttp://img190.imageshack.us/img190/895/sel23.jpgΚαι το 2000 μη θέλοντας να αδικήσει κανέναν φέρνει και δεύτερο νόμο για όσους δεν κατάφεραν να μπουν μόνιμοι με τον προηγούμενο.Νόμος 2839/2000http://img514.imageshack.us/img514/4463/sel1.jpghttp://img514.imageshack.us/img514/4774/sel9s.jpgΑλλά μάλλον αυτοί ήταν άλλα παιδιά...




Δεν υπάρχουν σχόλια: