Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ποίες οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τα μεγάλα συμφέροντα;
Γράφει ο Νίκος Χατζίδης
Προσέξτε, ακούστε κύριοι.!!!
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου διατείνονται σε όλους τους τόνους ότι ο Καραμανλής και η ΝΔ είναι δέσμιοί του μεγάλου κεφαλαίου και των συμφερόντων. Ποτέ όμως δεν έχουν διευκρινίσει και δεν έχουν πεί ονόματα.
Εμείς οι απλοί πολίτες βλέπουμε τον Ελληνικό τύπο κατά 95% να υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.!!! Στις 4-9-09 όμως στο χρηματιστήριο αποδείχθηκε καθαρά ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα. Απόδειξη μόλις προκηρύχθηκαν εκλογές και λόγω προβαδίσματος του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις , πετάχθηκαν προς τα πάνω σαν ελατήριο οι μετοχές των εταιρειών του ελληνικού κεφαλαίου. ΔΟΛ +23% (Λαμπράκης-ΒΗΜΑ/ΝΕΑ)----ΤΕΓΟ +12% (Τεγόπουλος-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)---ΠΗΓΑΣΟΣ +6% (Μπόμπολας-ΕΘΝΟΣ)-----ΙΝΤΡΑΚΟΜ +15% & ΙΝΤΡΑΛΟΤ +6% (Κόκκαλης)---ΑΛΤΕΚ +20% (Αθανασούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: