Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ξενοφώντος 15Α
τηλ. fax 210/3246928 Αθήνα 14/1/09


ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Θεωρούμε πως η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το θέμα της παιδείας μπορεί να μας δώσει τη δυνατότητα ανάδειξης και διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου μας. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητη μια σειρά δράσεων από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.. Συγκεκριμένα προτείνουμε:
· Να συνταχθεί άμεσα υπόμνημα που θα περιλαμβάνει όλες τις ψηφισμένες θέσεις του Κλάδου, με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης και της αύξησης των αποδοχών των εκπαιδευτικών.
· Το παραπάνω υπόμνημα να σταλεί στην νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Ε.Π.Θ. συνοδευόμενο από το αίτημα για άμεση συνάντηση της με το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
· Να σταλεί ταυτόχρονα σε όλα τα πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου από τα οποία επίσης να ζητηθεί συνάντηση με στόχο την ευρύτερη δυνατή στήριξη των αιτημάτων μας.
Στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν αποδώσουν τα προσδοκώμενα, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να επαναπροσδιορίσει τη στάση του προχωρώντας σε κινητοποιήσεις κατά την ημέρα της συζήτησης στη Βουλή.

Τα 4 μέλη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: