Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε, μετέβη ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Εξερχόμενος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και τη θλίψη του για το συμβάν και τόνισε πως οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι.
«Οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι συμπολίτες μας. Είναι δημόσιοι λειτουργοί ταγμένοι στην υπηρεσία όλων μας. Οι σφαίρες εναντίον τους πλήττουν κυρίως τη Δημοκρατία και την κοινωνία στο σύνολό της» και συμπλήρωσε: «Η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή, το κράτος δικαίου είναι η ισχυρότερη εγγύηση για κάθε πολίτη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει αυτά που με αγώνες, θυσίες όλων των Ελλήνων έχουμε κατακτήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: