Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;

Το πολιτικό πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, βάσει εγγράφων, φαίνεται πως είναι και πάλι ο κ. Δρυς, ο οποίος, ως υφυπουργός Οικονομικών το 1997, δείχνει να έχει μια τάση ασχολίας με τις μοναστηριακές περιουσίες, αφού η υπογραφή του εμφανίζεται και στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. Με επιστολή του ο κ. Δρυς στις 28 Σεπτεμβρίου 1997 δηλώνει προς το Ιδρυμα «Παναγία Ακρωτηριανή» (η θυγατρική «εταιρία» της Μονής Τοπλού που ίδρυσε για να της παραχωρήσει την υποτιθέμενη έκτασή της για να μπορεί στη συνέχεια να συνάψει συμφωνία με τους Αγγλους επιχειρηματίες) ότι τάσσεται υπέρ της τουριστικής επένδυσης στην περιοχή και επιπλέον ότι και στο ενδεχόμενο που το Δημόσιο κερδίσει την έκτασή του που διεκδικεί από τη Μονή, θα της την επιστρέψει εκποιώντας την.

Δεν υπάρχουν σχόλια: