Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Μέτρα κατά της βίας στα σχολεία από το υπ. Παιδείας
Ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους θα τοποθετήσει στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση το υπ. Παιδείας , οι οποίο θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων, ανακοίνωσε, σε συνέντευξη τύπου σήμερα ,ο υπ. Ευρ. Στυλιανίδης.
Επίσης ο κ. υπουργός ανακοίνωσε ότι :
-το υπ. Παιδείας σχεδιάσει μέσα στα νέα αναλυτικά προγράμματα τα οποία αρχίζουν να συζητούνται τώρα την ειδική μέριμνα ώστε το παιδί να διαπαιδαγωγείται και έναντι των φαινομένων της βίας
-την μετεξέλιξη των «αυλοχώρων» όπου υπάρχουν σε αθλοχώρους προσβάσιμους για τα παιδιά της γειτονιάς την ώρα που το σχολείο δε θα λειτουργεί.

«Παρακολουθούμε με ανησυχία το φαινόμενο της έξαρσης της σχολικής βίας από σχολικούς ή εξωσχολικούς παράγοντες, αλλά πάντοτε σε χώρους εκπαιδευτικούς, και μελετούμε την ανάληψη κάποιων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων σε συνεργασία με τη συντεταγμένη Πολιτεία», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: