Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ

ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008
http://dakepenikaias.blogspot.com


Νομοθετική ρύθμιση σχεδιάζει το ΥΠΕΠΘ για αναπληρωτές εκπ/κούς


Νομοθετική ρύθμιση συζητά το ΥΠΕΠΘ για τους αναπληρωτές και τους ωρομίσθιους
εκπαιδευτικούς με μεγάλο χρόνο προϋπηρεσίας. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της ρύθμισης.


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ/ΠΕ

Να διορίζονται σε θέση μόνιμου εκπαιδευτικού όσοι συμπληρώνουν τουλάχιστον 24μηνη προϋπηρεσία στη δημόσια εκπαίδευση ( αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι ).



Υπενθυμίζουμε:
Η τελευταία ρύθμιση που αφορούσε στη μονιμοποίηση των αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2004 και είναι ο νόμος 3255/2004 «Ρυθμίσεις θεμάτων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων».Σύμφωνα με το νόμο αυτό, όσοι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι είχαν συμπληρώσει 30 μήνες προϋπηρεσία μέχρι τις 30/6/2004 μονιμοποιούνται στη δημόσια εκπαίδευση πέραν των οριζόμενων ποσοστών του πίνακα ΑΣΕΠ (60%) και του πίνακα προϋπηρεσίας (από 25% αυξήθηκε με τον εν λόγω νόμο σε 40%) και μέχρι το σχολικό έτος 2007/2008.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ:

...Αυτό το οποίο εξετάζουμε το τελευταίο διάστημα μελετώντας και τις προτάσεις που μας έχουν υποβάλλει οι οργανώσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είναι να προχωρήσουμε σε κάποια ρύθμιση η οποία βεβαίως θα κινείται στα όρια του Συντάγματος, της Νομολογίας που έχει διαμορφωθεί, αλλά και της κοινωνικής αναγκαιότητας, να τακτοποιηθούν όχι σε βάρος της αξιοκρατίας κάποιοι άνθρωποι που ούτως η άλλως δουλεύουν για πάρα πολλά χρόνια στο εκπαιδευτικό σύστημα.....





ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: