Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

- Αγωνιζόμαστε πολλά χρόνια στη Νίκαια για καλύτερη εκπαίδευση και για καλύτερες συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών.
- Πάντοτε με πυξίδα την ηθική, την ισοτιμία και ισονομία. Αξίες που δυστυχώς στη Νίκαια και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ελάχιστο ρόλο διαδραματίζουν.
- Όλα αυτά τα χρόνια υφιστάμεθα μια αυταρχική, απολυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά από τους κατέχοντες κέντρα εξουσίας.
Μια ιδιότυπη «Familia», που αν δεν είσαι μέλος της «οικογένειας» σε εκτελούν πότε απροκάλυπτα πότε μεθοδικά, βασανιστικά. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις δε γνωρίζεις καν ποιοι είναι οι πραγματικοί σου συναγωνιστές και ποιους να εμπιστευτείς!
Εκεί λοιπόν που δίνεις τον υπέρ πάντων αγώνα για κάθαρση και ανύψωση των εκπαιδευτικών και της εκπαίδευσης, αντέχεις σε δύσκολες περιόδους και πετυχαίνεις νίκες, εκεί ο Δούρειος Ίππος και οι «Εφιαλτάκηδες » παίζουν τον καθοριστικό ρόλο της ανατροπής και της τελικής έκβασης της μάχης.
« Πεμπτοφαλλαγγίτες » του κοινού αγώνα!
Η «Familia» πέτυχε νίκη, παροδική (το υποσχόμαστε), και υπεύθυνοι σ’ αυτό είναι πολλοί και ειδικά όσοι ανήκουν στη «συμμαχία των βολεμένων και των προθύμων».
Θα συνεχίσουμε, ανεξάρτητοι και σίγουροι ότι δεν θα προδοθούμε τουλάχιστον από τους εαυτούς μας, να προσπαθούμε να καθαρίσουμε το τοπίο γύρω μας, για τις ηθικές αξίες, που κάποιοι καταπατούν και θυσιάζουν στο βωμό των ανομημάτων και του συμφέροντος.
Οι μάσκες έπεσαν και δε θα τους αφήσουμε να μας πλησιάζουν και να μας μολύνουν. Και ξεχωρίζουν όλοι από μακριά…με τα βλέμματα στραμμένα χαμηλά στο έδαφος γιατί δεν μπορούν να κοιτάξουν κατάματα το συνάδελφο, απλά μειδιούν ικανοποιημένοι από την πρόσκαιρη νίκη τους.
Άσπονδοι φίλοι με βλέμμα ζαβό, βλοσυρό.
ΙΟΥΔΕΣ που φιλούν υπέροχα!