Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ... MADE IN USA

Εκ του αποτελέσματος κρίνοντες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η πλειονότης εκείνων που γέμισαν με masters και Phd’s, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, που επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και χρησιμοποιούνται δικαίως ως φωστήρες από την κυβέρνηση, αντί να φέρουν μαζί τους τη νέα αύρα του ωκεανού, μπας και αλλάξουν τα επαρχιώτικα μυαλά της ψαροκώσταινας, επανεντάσσονται στον υπάρχοντα κοινωνικό ιστό που συντηρείται χρόνια τώρα με πρωτοφανείς ερασιτεχνισμούς και παγκόσμιες πρωτοτυπίες.
Η κυβέρνηση είπε ότι θα αυξήσει τους φόρους στα καύσιμα. Το είπε αλλά δεν το έκανε. Αποτέλεσμα του ερασιτεχνισμού; Ο πλουτισμός των επιτηδείων που συγκεντρώνουν στοκ με τη σημερινή τιμή για να πουλήσουν στον κακόμοιρο καταναλωτή με τη νέα τιμή κι έχοντας αποκομίσει τεράστια κέρδη.
Ετερος ερασιτεχνισμός; Τα περί συνταξιοδότησης. Θα αφορά στους προ του 1993, στους προ του 1982, σε αυτούς που γεννήθηκαν σήμερα, θα δουλεύουμε σαράντα χρόνια, μια ζωή, δεν θα παίρνουμε ποτέ σύνταξη; Δεν είναι δυνατόν να αφήνουν να διαρρέουν όλα αυτά στον Τύπο και μετά να προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Ετερος ερασιτεχνισμός; Τα περί φορολόγησης. Ετσι κι αλλιώς οι μισθωτοί θα πληρώσουν τη νύφη. Πλούσιοι ή φτωχοί μισθωτοί. Και μετά θέλουμε επενδύσεις και ανταγωνιστικότητα. Ολοι θα φύγουν για Βουλγαρία, Ρουμανία και Βαλτική. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός πάει περίπατο.
Κι ο ερασιτεχνισμός τέλος δεν έχει. Μέγας ερασιτέχνης αναδεικνύεται ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος φαίνεται ότι για να είναι εντός μόδας «μπλογκάρει» πολύ, ενστερνίζεται τις μπαρούφες που βλέπει και τις ξεστομίζει στη Βουλή, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλήθεια, πώς μαζεύεται το «Ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος»; Μόνο με την παρέμβαση Πετσάλνικου «να διαγραφεί αυτό από τα πρακτικά»; Δεν το είπε ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ; Εμείς πάντως το ακούσαμε.
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ 1,30Ε
ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΓΚΟΓΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: