Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΓΑΠΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΗ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Η κυβέρνηση πληρώνει σε μεγάλο βαθμό την προεκλογική και μετεκλογική της διγλωσσία αλλά και τη «διπλή γραμμή» με την οποία αντιμετωπίζει τα μεγάλα ζητήματα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Για παράδειγμα οι αντιδράσεις των αγροτών απέκτησαν μεγάλες διαστάσεις όταν οι παραγωγοί διαπίστωσαν, μετά από δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ότι η αρμόδια υπουργός είχε προχωρήσει στην επιλεκτική επιχορήγηση μονάδων της εκλογικής της περιφέρειας. Τώρα η κυβέρνηση, υπό την πίεση των μπλόκων που έχουν παραλύσει τη χώρα, προσπαθεί να λύσει πυροσβεστικά το ζήτημα «παγώνοντας» την απόφαση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση της οικονομίας. Ενώ οι πολίτες κατανοούν τη δύσκολη θέση της χώρας το μήνυμα της «πειθαρχίας» ακυρώνεται από αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης. Οπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Ε.Τ.», από τη γενική περικοπή των επιδομάτων κατά 10% στο δημόσιο τομέα εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι απολαμβάνουν το μοναδικό προνόμιο, για κρατικούς λειτουργούς, των 16 μισθών. Ηδη αρκετές κατηγορίες εργαζομένων στο Δημόσιο προειδοποιούν με απεργιακές κινητοποιήσεις σε μία περίοδο κατά την οποία η οικονομία απαιτεί ηρεμία και κυρίως προσεκτικούς χειρισμούς.
Εάν σε αυτές τις κραυγαλέες αντιφάσεις προστεθούν και οι διορισμοί κουμπάρων που ανακαλούνται μετά από τα δημοσιεύματά μας, τότε προκύπτει το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση στερείται πυξίδας και εάν δεν γίνουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις τότε το πρόβλημα διακυβέρνησης θα πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ :
Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΑΛΙΚΡΙΠΙΔΑ! ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ  ΣΕ ΔΙΜΕΡΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!
Ο κ.Σαμαράς δήλωσε:

«Έντονο προβληματισμό προκαλεί η απόκρυψη του συνολικού περιεχομένου των επιστολών που αντάλλαξαν οι Πρωθυπουργοί Ελλάδος και Τουρκίας, επικείμενης μάλιστα της συνάντησης των δύο στο Νταβός και της προγραμματισμένης επίσκεψης του κ. Ερντογάν στην Αθήνα.
Ενισχύεται έτσι η εντύπωση, που από καιρό είχα επισημάνει, ότι η χώρα μας διολισθαίνει σε διμερή διάλογο με την Τουρκία, εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών.
Και τούτο, την ώρα που η Τουρκία σαφέστατα προσθέτει ολοένα και περισσότερα ‘’προβλήματα και διεκδικήσεις’’ στην ατζέντα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Ζητούμε, επομένως, τη δημοσίευση των επιστολών αυτών, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους η πολιτική ηγεσία της χώρας, ώστε να τοποθετηθεί υπεύθυνα για την πορεία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων».

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

Από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και την εκλογή νέας κυβέρνησης βρισκόμαστε σε ένα
καινούργιο τοπίο. Εγκαταλείφθηκαν πολύ γρήγορα ακόμη και αυτές οι ελάχιστες προεκλογικές
δεσμεύσεις της κυβέρνησης και στο όνομα της οικονομικής κρίσης και των ελλειμμάτων συνεχίζεται η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων. Επίθεση που γίνεται ακόμη πιο σκληρή με την προώθηση μέτρων σε βάρος του εισοδήματος, της απασχόλησης, των κοινωνικών αγαθών, των εργασιακών σχέσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.......

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ!
ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ;

ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!................ΟΥΑ ,ΟΥΑ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ 'ΠΕ ΑΥΤΟ;       
 EGO? DEN KATALAVENI...ELLINIKA.... 
ΟΥΑ,ΟΥΑ!!!