Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009


Τα "βρόντηξε" η Επιτροπή Πρυτάνεων επειδή δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση για το εξεταστικό
Ένταση επικράτησε μεταξύ των Πρυτάνεων στη Σύνοδό τους , στο Καρπενήσι, με αφορμή τις ριζικές διαφωνίες των ως προς τις αλλαγές του συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η πρόταση για το νέο εξεταστικό που κατέθεσε στη Σύνοδο η τετραμελής Επιτροπή που αποτελείται σπό τους Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Χρήστο Κίττα, του Γεωπονικού, Χρήστο Ζέρβα, του Αιγαίου, Ανδρέα Τρούμπη και του Ανοικτού Πανεπιστημίου, Παναγιώτη Σιαφαρίκα δεν έγινε αποδεκτή από την πλειονότητα των Πρυτάνεων.
Ακολούθησε έντονη διαμαρτυρία από την τετραμελή επιτροπή , η οποία μάλιστα υπέβαλε και την παραίτησή της .
Η Σύνοδος συγκρότησε νέα Επιτροπή στην οποία ανατέθηκε να καταθέσει την πρόατσή της στην επόμενη Σύνοδο , η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.
Ο υπ. Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας προς τους Πρυτάνεις επανέλαβε ότι είναι αν οιχτός σε τροποποιήσεις του νόμου πλαισίου που ωστόσο δεν θα αλλάζουν τη φιλοσοφία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: