Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΧΤΙΣΙΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ-ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Ανατροπή στην ΠΟΣΔΕΠ

Μέσα σε έντονο κλίμα, με διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις, ανετράπη η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ηγετική ομάδα της Ομοσπονδίας των Πανεπιστημιακών, που επί τέσσερα χρόνια κρατούσε τα ηνία της ΠΟΣΔΕΠ, οδηγώντας τον κλάδο σε περιπέτειες και εγείροντας αντιδράσεις.
Κατά την χθεσινή, τρίτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας εξελέγη η νέα διοίκηση, η οποία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αναδείξει το νέο προεδρείο της Ομοσπονδίας.
Η παράταξη Κίνηση Πανεπιστημιακής Αναβάθμισης (ΚΙΠΑΝ) ήρθε πρώτη δύναμη, με 80 εκλέκτορες και 9 έδρες και ακολουθούν: η Συσπείρωση με 8 έδρες, η Αριστερή Μεταρρύθμιση με 6 έδρες, η ΔΗΠΑΚ με 4 έδρες, η παράταξη της Ιατρικής Σχολής μαζί με ανεξάρτητους 3 έδρες. Τέλος, 3 έδρες καταλαμβάνουν δύο παρατάξεις, που αποτελούνται από καθηγητές του Πολυτεχνείου και της Φιλοσοφικής Σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: