Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009


Τη Δευτέρα ανοίγει η "αυλαία" του διαλόγου
Αύριο Δευτέρα 9 Μαρτίου ,στις 11.00 το πρωί, στο υπουργείο Παιδείας , θα ανοίξει η "αυλαία" του διαλόγου της Πολιτικής Επιτροπής για την αναμόρφωση του Λυκείου και του συστήματος πρόσβασης των υποψηφίων στα ΑΕΙ.
Στην πολιτική Επιτροπή , στην οποία τελικά προεδρεύει ο υπ. Αρης Σπηλιωτόπουλος- παρά τις αρχικές του δηλώσεις ότι το υπουργείο δεν θα έχει ανάμειξη στο διάλογο- θα συμμετέχουν μόνο τρεις Βουλευτές των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, , ενώ απέχουν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ..
Στην πρόσκληση που απέστειλε κ. Σπηλιωτόπουλος, στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής σημειώνει πως “η έναρξη του διαλόγου για την Παιδεία, στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής, έχει ως στόχο την αναζήτηση λύσεων ευρείας, καθολικής αποδοχής, μέσα από ένα δημοκρατικό διάλογο, χωρίς προειλημμένες αποφάσεις, για την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την αναμόρφωση του Λυκείου, την απελευθέρωσή του από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τη δημιουργία ενός νέου συστήματος επιλογής των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: