Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Π.Δ.Σ. ΚΩΡΥΦΩΝΕΤΑΙ...
Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ !!!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα επιστολής εκπαιδευτικού για την Π.Δ.Σ.
Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Με βάση την απόφαση της υπουργού για την πραγματοποίηση της ΠΔΣ άμεσα στις 19/10 γίνεται λόγος για δημιουργία νέων πινάκων με μοναδικό κριτήριο την ημερομηνία κτήσης πτυχίου!!!!! Και ρωτάω εύλογα: αυτό είναι δείγμα της αξιοκρατίας για την οποία τόσο πολύ κοβόταν το νέο υπουργείο;
Πού ακριβώς έγκειται η αξιοκρατία σε αυτό; Όταν αφήνεις έξω κριτήρια όπως η επιτυχία στον ΑΣΕΠ, τα μεταπτυχιακά, τα διδακτορικά, η προϋπηρεσία και θέτεις ως προσόν για την ανάληψη 10 ωρών το πότε γεννήθηκε και κατά συνέπεια πότε αποφοίτησε κάποιος αυτό θεωρείται αξιοκρατία;
Είναι προσέγγιση της αξιοκρατίας ένα τέτοιο κριτήριο και ας μου εξηγήσει κάποιος πώς είναι πιο αξιοκρατικό να έχεις γεννηθεί το 1965 από το να έχεις γεννηθεί το 1985!
Είναι απαράδεκτα τέτοια μέτρα που προφανώς μοναδικό σκοπό έχουν να επαναφέρουν το καθεστώς της επετηρίδας που οι ίδιοι θεώρησαν λανθασμένο τρόπο πρόσληψης, εις βάρος χιλιάδων νέων εκπαιδευτικών που τους καταδικάζει στην ανεργία, αφού λόγω «προσόντων» προηγούνται οι γηραιότεροι.
Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομα της συναδέλφισσας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:
ΑΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: