Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ. Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟ"ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ" ΤΟΥ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.  ΕΛΕΟΣ!!!
Νέος κύκλος κρατικού δανεισμού από αύριο


Στον αστερισμό του δανεισμού μπαίνει από αύριο κι επισήμως η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, εξάμηνων και δωδεκάμηνων, ύψους 1,6 δισ. ευρώ, από την οποία το Δημόσιο υπολογίζεται ότι μπορεί να αντλήσει έως 2,5 δισ. ευρώ. Ας σημειωθεί ότι σε διάστημα επτάα ημερών είναι προγραμματισμένη και νέα δημοπρασία, τρίμηνων εντόκων γραμματίων, ύψους 2 δισ ευρώ. Υπόλογίζεται ότι ως το τέλος του τρέχοντος έτους, το ελληνικό δημόσιο θα δανειστεί συνολικά κάτι λιγότερα από 15 δις ευρώ. Εκτός, βεβαίως κι αν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη, την οποία όλοι απεύχονται και το υπουργείο Οικονομικών αναγκασθεί να διευρύνει κι άλλο τον δανεισμό.
ΓΙΑΤΙ ΓΚΟΓΚΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;




Δεν υπάρχουν σχόλια: