Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009


Αιφνιδίασε τη συνάντηση ΟΛΜΕ-Λυκουρέντζου ο Υπουργός Παιδείας
Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2009
Στις 4:30 το απόγευμα, μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της συνάντησης του υφυπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου και του ΔΣ της ΟΛΜΕ , ο υπουργός Αρης Σπηλιωτόπουλος άνοιξε την πόρτα της αίθουσας , αιφνιδιάζοντας και τις δύο πλευρές , καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν ούτε στο πρόγραμμα , αλλά ούτε και αναμένονταν. Ο υπουργός ρώτησε και τις δύο πλευρές πως πάει η συζήτηση , ενώ στα 15 λεπτά που παρέμεινε στην αίθουσα προσπάθησε να ενθαρρύνει τη συνέχιση της σημερινής διαβούλευσης αλλά και άλλων συναντήσεων για τα την επίλυση των θεσμικών προβλημάτων του κλάδου.
Η ΟΛΜΕ αποκομμένη από τη βάση επιμένει στην άρνησή της στο διάλογο, βάζει έτσι σε δεινή θέση τον κλάδο, αφού η κοινωνία σε συντριπτικό ποσοστό ζητάει αλλαγές για το καλό όλων.Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο σκληρός κομματισμός που έχει επικαλύψει το συνδικαλισμό και τους αγώνες των εκπαιδευτικών για βελτίωση και αναβάθμιση της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: