Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ν.Δ:  ΑΤΕΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
Είναι προφανές, ότι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χρειάστηκαν τρεις ολόκληροι μήνες για να προσγειωθεί από τη δημαγωγία της προεκλογικής περιόδου, στη σκληρή πραγματικότητα του Σταθεροποιητικού Προγράμματος που υπέβαλε" αναφέρει ο κος Αντώνης Σαμαράς, σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Το Σχέδιο του Ελληνικού Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης 2010-2013, είναι εξαιρετικά σημαντικό, όχι τόσο γιατί ανατρέπει τον Προυπολογισμός του 2010, που μόλις ψηφίστηκε, όσο γιατί πρόκειται να υλοποιηθεί σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης και εκτίναξης του κόστους δανεισμού της χώρας.
Η Νέα Δημοκρατία, θα παρακολουθήσει βήμα προς βήμα, την εφαρμογή στην πράξη των κυβερνητικών δεσμεύσεων για τη μείωση του ελλείματος και του χρέους, γιατί θεωρεί ότι η πλήρης και αξιόπιστη υλοιποίησή τους θα στείλει τα αναγκαία θετικά μηνύματα τόσο πρός τις Βρυξέλλες, όσο και προς τις διεθνεί αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: