Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" ΣΕ ΤΡΕΙΣ  ΜΗΝΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ.."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ", ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ;
Ακόμη δεν έχει μια σαφή απάντηση στο αν «υπάρχει σάλιο» του υπουργού του Ανδρέα Λοβέρδου, ακόμη δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει αν ήξερε τι έταζε προεκλογικά, ακόμη δεν δείχνει σίγουρος αν το σχέδιο σταθερότητας που θα πάει στις Βρυξέλλες θα γίνει τελικώς αποδεκτό. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή δεν θέλει να μας πει την αλήθεια ή δεν σκοπεύει πράγματι να τη λάβει υπόψη του. Και τα δύο μας προκαλούν έντονη ανησυχία.

Οσο για τη διαρκή επίκληση του κυβερνητικού παρελθόντος της Νέας Δημοκρατίας ως μόνιμης εξήγησης όλων των δεινών μας, παρ’ όλη την κατανόησή μας για τον κακοτράχαλο δρόμο που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση στον ποδηλάτη, δεν αρκεί για να τον πάει μακριά. Δέκα μονάδες διαφορά πήρε στις εκλογές, ακριβώς γιατί τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τη Νέα Δημοκρατία τον τελευταίο χρόνο. Δέκα μονάδες που φαίνεται πως πίστεψε ότι του δόθηκαν για να του χαρίσουν χρόνο για αμέριμνες ορθοπεταλιές... «Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για το αδύνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: