Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Εμπαιγμός σε 4 τροχούς...

Κατά την προεκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ ήταν απολύτως σαφές σε ό,τι αφορά την πολιτική αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου συντονιστή, το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα εκλογίκευε το μέτρο της απόσυρσης ενώ θα συνέδεε τα τέλη κυκλοφορίας με τους ρύπους που εκπέμπουν τα οχήματα και όχι με την ηλικία τους. Τελικώς έπραξε ακριβώς τα αντίθετα.
Καταρχήν κατήργησε αιφνιδίως το μέτρο της απόσυρσης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολίτες δύο ταχυτήτων. Αυτοί που έσπευσαν να επωφεληθούν του μέτρου και απέσυραν εγκαίρως το αυτοκίνητό τους και αυτοί που πίστευαν ότι το κράτος έχει συνέχεια αναμένοντας ευνοϊκότερες διατάξεις, με αποτέλεσμα να μείνουν με τα «σαραβαλάκια» στο χέρι.
Ακόμη χειρότερη ήταν η τακτική της κυβέρνησης στο ζήτημα των τελών κυκλοφορίας. Η υπουργός Περιβάλλοντος αθέτησε τις προεκλογικές υποσχέσεις της και συνέδεσε τα τέλη με το έτος κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Την ασυνέπεια του ΠΑΣΟΚ την αντιλήφθηκαν έκπληκτοι χιλιάδες ιδιοκτήτες παλαιών Ι.Χ. όταν έλαβαν ειδοποιητήρια με φουσκωμένα τέλη κυκλοφορίας έως και 100%. Πάνω από 150.000 οδηγοί αποφάσισαν να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους στις εφορίες προτιμώντας την ακινησία από την πληρωμή των τελών καθώς η αξία του οχήματός τους είναι μικρότερη από το ετήσιο χαράτσι της εφορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: