Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΟΧΗ "ΣΟΒΙΕΤ" ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ), ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ.ΠΑΛΙΝΝΟΔΙΕΣ-ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
Στη δικαιοσύνη οι εργαζόμενοι των stage

Με ομαδικές αγωγές, αλλά και δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να απαντήσουν στις κυβερνητικές εξαγγελίες για μη ανανέωση των συμβάσεών τους και την κατάργηση της μοριοδότησής τους οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων stage.

(Εικόνα που δεν είδαμε σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι της διαπλοκής)
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
Με ομαδικές αγωγές και κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να απαντήσουν στις κυβερνητικές εξαγγελίες για μη ανανέωση των συμβάσεών τους και την κατάργηση της μοριοδότησής τους οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων stage. Από την πλευρά τους, οι συμβασιούχοι ορισμένου έργου του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών βγήκαν στους δρόμους τη Δευτέρα, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας αρχικά προς τη Βουλή, όπου επέδωσαν ψήφισμα, εν συνεχεία στο υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου και τέλος στη ΓΣΕΕ, στο Πεδίον του Άρεως. Οι συμβασιούχοι έργου, πιο γνωστοί ως «μπλοκάκια», ζητούν τη μονιμοποίησή τους, καθώς, όπως ισχυρίζονται, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
ΓΚΟΓΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΝΩΡΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: