Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Αυτός είναι ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι εγγονός του ομώνυμου στρατηγού και πρώην δικτάτορα. Γεννήθηκε στην Ελευσίνα στις 17 Αυγούστου 1938. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.

Η παρουσία του Θεόδωρου Πάγκαλου στα πολιτικά πράγματα χαρακτηρίζεται από το πληθωρικό του ύφος και τον χαρακτηριστικό, πολλές φορές άκομψο, τρόπο έκφρασης των απόψεών του. Οι δηλώσεις του έχουν γίνει πολλές φορές αφορμή μεγάλων πολιτικών συζητήσεων. Χαρακτηριστικά:

•Η δήλωσή του ότι «η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας, αλλά πολιτικός νάνος», την οποία κατόπιν υποχρεώθηκε να αποσύρει.
•Η δήλωσή του ότι «στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών μιλάνε αγγλικά», αναφερόμενος στην Υπουργία Γιώργου Παπανδρέου
•Η δήλωσή του ότι «μετά το 2000 καταστράφηκε η χώρα»
Η αρχική έντονη καταδίκη του Σχεδίου Ανάν για την επανένωση της Κύπρου και μετέπειτα η φανατική υποστήριξή του
Τέλος, η θητεία του ως Υπουργού Εξωτερικών έληξε με την παραίτησή του, το Φεβρουάριο του 1999, λόγω των ατυχών χειρισμών που έγιναν στην υπόθεση Οτσαλάν, του Κούρδου ηγέτη που κατέφυγε στην Ελλάδα και φυγαδεύτηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κένυα, όπου και συνελήφθη και παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές.

Να συμπληρώσουμε ότι χόμπι του είναι να τρώει εκεί που έφτυνε… Δείτε το βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: