Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Πυρ ομαδόν για τη... βαρβαρότητα
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να βάλει το ΠΑΣΟΚ σε θέση άμυνας
Σε οξύτατους τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» που έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου την περασμένη Τρίτη. Μετά τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, μιλώντας στο Περιστέρι, ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να ανακαλέσει, η κυβέρνηση χθες εξαπέλυσε πυρ ομαδόν κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο στόχος της κυβέρνησης είναι να βάλει το ΠΑΣΟΚ σε θέση άμυνας και να φανεί ότι εκείνη προσδιορίζει το ρυθμό της προεκλογικής εκστρατείας, ενεργοποιώντας έτσι τα αντανακλαστικά των οπαδών της. Το επόμενο ζήτημα μάλιστα που θα αναδείξει ο πρωθυπουργός με τις ομιλίες του θα είναι τα όσα λέει το ΠΑΣΟΚ για το Σύμφωνο Σταθερότητας. Μια γεύση έδωσε χθες ο κ. Καραμανλής μιλώντας σε εκδήλωση στο Ζάππειο για τα τριάντα χρόνια από την υπογραφή ένταξης της Ελλάδας στην Ε.Ε. «Κανείς δεν μπορεί να υπόσχεται πράγματα πέρα από την πραγματικότητα και μακριά από την ευρωπαϊκή πορεία», δήλωσε με νόημα ο πρωθυπουργός απαντώντας στα όσα ακούγονται τελευταία περί κατάργησης του Συμφώνου Σταθερότητας και πρόσθεσε: «Δεν είναι ώρα για εμπαιγμό και παραπληροφόρηση (…). Οι μεγάλες αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται με στόχο το πολιτικό όφελος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: