Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Διώξεις για το Βατοπαίδι*
* Το άρθρο ανήκει στο φάκελο:"«Ιερό» σκάνδαλο"
Διώξεις για το Βατοπαίδι Ποινικές διώξεις για έξι κακουργήματα και τρία πλημμελήματα άσκησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εισαγγελέας εφετών κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.Στα κακουργήματα περιλαμβάνονται η απιστία, απάτη από κοινού, ξέπλυμα χρήματος και ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε κάποια από τα παραπάνω.Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε εφέτη ειδική ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών που θα κληθούν είναι ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος, η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη, ο πατέρας και ο αδελφός της καθώς και ορκωτοί εκτιμητές.Με διάταξη του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών, απαλλάσσονται 33 από τα συνολικά 62 άτομα που είχαν καταθέσει ως ύποπτα για

Δεν υπάρχουν σχόλια: