Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π.

ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ :Ότι υπάρχει δίλημμα επιλογής μεταξύ «Σοσιαλισμού και Δημοκρατίας αφενός και βαρβαρότητας αφετέρου».
Ο κ. Καραμανλής σε απάντησή του, έκανε λόγο για ένα σοβαρό περιστατικό και νέο ολίσθημα του ΠΑΣΟΚ: «Είναι πρωτοφανής ο ισχυρισμός αυτός. Είναι πρωτόγνωρος, ειδικά για ευρωεκλογές. Είναι βαρύτατα προσβλητικός για εκατομμύρια πολίτες. Είναι αδιανόητο να χαρακτηρίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους πολιτικούς του αντιπάλους σαν “βάρβαρους”. Είτε είναι η Ν.Δ., είτε είναι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η Ν.Δ.».Ο κ. Καραμανλής ζήτησε μάλιστα από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ «να βρει τη γενναιότητα που χρειάζεται και να αναλάβει την ευθύνη του λάθους του». Πάντως, ο κ. Παπανδρέου επέμεινε στο δίλημμα και κατά την ομιλία του στην Ξάνθη.Ο πρωθυπουργός τράβηξε μια σαφή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση λέγοντας ότι η κυβέρνηση επικεντρώνει τις δράσεις της σ’ ένα συγκεκριμένο σχέδιο, για να βγει η χώρα όσο το δυνατόν πιο αλώβητη από τη διεθνή οικονομική κρίση, ενώ, σε πλήρη αντίθεση, η αξιωματική αντιπολίτευση επικεντρώνεται στη σκανδαλολογία.Στο σημείο αυτό ο κ. Καραμανλής σήκωσε κατακόρυφα τους τόνους λέγοντας: «Το κάνει γιατί νομίζει πως θα ’χει κομματικό όφελος. Το κάνει γιατί δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Το κάνει γιατί θέλει να αποφύγει κάθε συζήτηση για τα οικονομικά». Στο σημείο αυτό, μάλιστα, έκανε νέα προσωπική επίθεση στον κ. Παπανδρέου λέγοντας: «Αγνοεί ότι με το μίγμα των αοριστιών του, της προχειρότητας, των ευχολογίων και του λαϊκισμού δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης; Αυτή η ανεύθυνη στάση πώς εξηγείται; Υπάρχει παντελής απουσία επαφής με τη διεθνή οικονομική πραγματικότητα; Τελικά, έχει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ συναίσθηση των συνεπειών της επιλογής του;Οπως και να ’χουν τα πράγματα, μία είναι η αλήθεια: Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται αποφασισμένο να ακολουθεί το δρόμο της ακραίας ανευθυνότητας».
Στο θέμα πήρε θέση και το ΚΚΕ με τη Γραμματέα του κόμματος να δηλώνει:όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, ότι «όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, άλλη τόση έχει το ΠΑΣΟΚ με το σοσιαλισμό».
Κημένε Γ.Α.Π. ο μεσαίος χώρος που ακούει τις δηλώσεις σου, να είσαι σίγουρος πως θα σου γυρίσει την πλάτη στις κάλπες....κρίμα γιατί σαν ηθοποιός μας άρεσες περισσότερο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: