Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «Φτάνει πια με τις παρελάσεις»
Μόνο εμείς και οι Κύπριοι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε μιλιταριστικές πρακτικές στα σχολεία μας, από την εποχή του Μεταξά που τις θεσμοθέτησε, υπενθυμίζει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Με αφορμή τόσο την έλευση μίας ακόμη εθνικής επετείου αλλά και την απάντηση του υπουργείου Παιδείας σε σχετική ερώτηση, ο Περ.Κοροβέσης επαναφέρει το θέμα των μαθητικών παρελάσεων.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι μαθητικές παρελάσεις είναι μία στρατιωτικής- μιλιταριστικής λογικής διαδικασία που αντίκειται στην καλλιέργεια φιλειρηνικών στάσεων και δεν έχει γενικώς τίποτα το κοινό με τις εκπαιδευτικές αρχές που πρέπει να ευδοκιμούν στο ελληνικό σχολείο. Η χρήση τους από τα φασιστικά καθεστώτα στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα έφτασε επί Μεταξά στην Ελλάδα.Η νυν κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ σε αντίστοιχες ρυθμίσεις τους «προσποιείται ότι αγνοεί πως ο οφειλόμενος φόρος τιμής στους αγωνιστές του ιστορικού παρελθόντος μπορεί να αποδίδεται μέσα από τις υπόλοιπες σχολικές δραστηριότητες (επισκέψεις μαρτυρικών τόπων, ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, προβολή κινηματογραφικών ντοκουμέντων κλπ ), όπως ακριβώς γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ 17% ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΠΟΛΙΚΟ.
ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ GAY ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ;
ΞΥΠΝΑ ΣΤΑΛΙΝ-ΣΗΚΩ ΜΑΡΞ-ΚΑΗΜΕΝΕ ΛΕΝΙΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: