Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Είναι υπόθεση του ίδιου του φοιτητικού κινήματος να πάρει θέση απέναντι στα φαινόμενα των τελευταίων ημερών, όπου διάφορες ομάδες χωρίς καμία νομιμοποίηση από τους φοιτητικούς συλλόγους, από τις γενικές συνελεύσεις, από συλλογικές διεργασίες - επιτροπές αγώνα, καταλαμβάνουν τα ιδρύματα και τα κάνουν κέντρα για μολότωφ και καταστροφές στα κέντρα των πόλεων. Το φοιτητικό κίνημα πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση, όλες οι φοιτητικές παρατάξεις, όλες οι συλλογικότητες μέσα στα ιδρύματα πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη θέση για την ενδυνάμωση του αγώνα τους, με όλες τις μορφές πάλης που οι φοιτητές έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν, κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να δρα με τέτοιο προβοκατόρικο τρόπο στο όνομα των φοιτητών και των φοιτητριών».
Για τη συζήτηση σχετικά με την άρση του ασύλου στο Πολυτεχνείο:
«Δεν το αποδεχόμαστε. Είναι υπόθεση του ίδιου του φοιτητικού κινήματος και να περιφρουρήσει και να προστατεύσει τον αγώνα και να τον δυναμώσει. Αυτά που γίνονται στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο δεν έχουν καμία σχέση με φοιτητικό αγώνα. Δεν υπάρχει ούτε μία γενική συνέλευση, δεν υπάρχει ούτε μία συλλογική διαδικασία που να έχει δώσει το δικαίωμα από το Σάββατο το βράδυ πριν δύο εβδομάδες να έχει γίνει το Πολυτεχνείο τέτοιο κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: