Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ
Το μέρος των μαθητικών κινητοποιήσεων πήρε απόψε στη Βουλή ο υπ. Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδης ο οποίος χαρακτήρισε απολύτως δικαιολογημένο το ξέσπασμα των μαθητών.
«Οι μαθητές μας απολύτως δικαιολογημένα ξεχύθηκαν στους δρόμους. Δεν έκαναν πολιτική. Δεν υπηρέτησαν σκοπιμότητες. Δεν υποτάχθηκαν σε ιδιοτέλειες. Ξέσπασαν, έκλαψαν για το χαμένο συμμαθητή τους, κατήγγειλαν τον απερίσκεπτο ειδικό φρουρό και διεκδίκησαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης ενώ σημείωσε πως «πίσω από αυτούς κάποιοι έκαναν πλιάτσικο και κάποιοι άλλοι επιδίωκαν να τους στρατολογήσουν καθιστώντας τους βαποράκια ξένων ιδεών. Ιδεών που τις απορρίπτει η δημοκρατική ελληνική κοινωνία».
Κάποιοι άλλοι, πρόσθεσε ο υπ. Παιδείας, με τη συμπεριφορά τους επεδίωξαν να διασύρουν τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, δείχνοντας ότι δεν είναι η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία αλλά η χώρα της απορρύθμισης, του μηδενισμού, της άρνησης.
Κύριος στόχος αυτών των κύκλων με το σκεπασμένο πρόσωπο, τόνισε, είναι η μεταφορά της έντασης από το δρόμο στο σχολείο.
Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη Βία και το μηδενισμό να περάσει από το δρόμο στα Σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: